Passie voor oldtimers / klassiekers

Passie voor oldtimers / klassiekers

Deze 4-door hardtop Chevrolet Caprice uit 1969 is van een bekende van ons (bedrijf). Wij vinden dit een heel mooi, speciaal project, omdat de eigenaar normaal gesproken zelf zijn Amerikanen maakt. Hij is daarom ook enorm zuinig op zijn auto. Na bijna 50 jaar trouwe dienst is de motor toe aan een revisie. De motor wordt eerst gedemonteerd, daarna uit elkaar gehaald en van daaruit gaan we alles reinigen, vernieuwen en weer opbouwen. 

Vertrouwen

Maar in deze tijd, waarin iedereen het druk heeft, heeft hij ons het vertrouwen gegeven om deze klassieker te mogen maken. Ik heb een zwak voor V8's en al helemaal in deze speciale uitvoering. En speciaal is deze zeker. Deze uitvoering is maar 2 jaar gemaakt. Meestal zijn het coupé's, maar dit is een 4-deurs! Tel daarbij op dat het de meest complete uitvoering is die ze gemaakt hebben en je snapt wat ik bedoel! De auto is onder meer uitgerust met wegklap koplampen en extra pk's.

Speciaal om het vertrouwen te krijgen om te mogen werken aan zo'n mooi project. 

Als de auto voorbij rijdt draai je automatisch even om om te kijken. Wij zorgen dat deze weer de weg op kan, zodat de V8 zich weer kan laten horen.

Chevrolet Caprice uit 1969
Chevrolet Caprice 1969
Deel deze informatie